Online Lunchbijeenkomst op 15 en 31 augustus a.s.

                                                                               Online lunchbijeenkomst
                                                                               Woensdag 15 augustus of donderdag 31 augustus a.s.

 

                                                                               Ontdek of Theraplay past bij jouw manier van werken…

Beste collega,

Als ervaren zorgprofessional ben je voortdurend op zoek naar effectieve methoden om je cliënten te ondersteunen en te begeleiden. Wij zijn verheugd om je uit te nodigen om kennis te maken met een veelbelovende therapeutische benadering en onze opleiding tot Theraplay Coach.

Theraplay is een bewezen, speelse en interactieve behandelvorm die gericht is op het versterken van de ouder-kind relatie en het vergroten van het welzijn bij kinderen, jongeren en hun gezinnen. Theraplay kan breed worden ingezet bij gezinnen die zich aanmelden in de jeugdhulpverlening: zowel als ondersteuning van de ouders bij mildere (opvoed)problematiek als bij meer complexe gezinsproblematiek waarbij er sprake is van psychische problemen bij het kind en/of de ouder en waarbij de onderlinge relatie ernstig onder druk staat.

Om je kennis te laten maken met Theraplay, organiseren we een online lunch-workshop waarvoor we je graag uitnodigen. Voor deze workshap trekken we ongeveer 1 uur uit, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen over de opleiding tot Theraplay Coach.

Je krijgt een korte uitleg van de methode en technieken van Theraplay en als je je adres doorgeeft krijg je onze nieuwe ‘beknopte gids over Theraplay voor ouders’ toegestuurd. Het is een uitstekende gelegenheid om te ontdekken hoe deze benadering kan bijdragen aan jouw therapeutische praktijk.

Deze introductie in de Theraplay methode is bedoeld voor psychologen, orthopedagogen, systeem- en speltherapeuten en andere zorgprofessionals die op zoek zijn naar een effectieve behandeling, gericht op het herstellen of verbeteren van de ouder-kind interactie. We gaan er bij Theraplay vanuit dat daar de basis ligt van veel gedragsproblemen bij kinderen. Theraplay kan als enige behandelmethode worden ingezet, maar wordt ook veel in combinatie met traumabehandeling en/of (ambulante) gezinsbegeleiding aangeboden.

Belangrijke details:

  • Datum: 15 of 31 augustus 2023  
  • Tijd 12.00 (tot 13.00 uur, waarna gelegenheid tot vragen stellen)

 

  • Locatie: Online (Een link naar de sessie wordt na aanmelding verstrekt)  Dit nieuwe boekje krijg je thuis toegestuurd!

Deze workshop is een unieke gelegenheid om te ontdekken hoe Theraplay kan worden toegepast in verschillende klinische settingen. Als deelname aan deze workshop jouw interesse wekt, kun je je inschrijven schrijven voor € 25, een investering in je professionele ontwikkeling, die al veel deelnemers als zeer bijzonder hebben ervaren. Besluit je je naar aanleiding van deze workshop in te schrijven voor de opleiding, dan hebben we een leuke aanbieding voor je!

Om je aan te melden voor de online introductie en om meer informatie te ontvangen over de cursus van 1 a 1,5 uur, klik je gewoon op deze link of kijk op www.detheraplayacademie.nl.

Aarzel niet om deze uitnodiging te delen met andere geïnteresseerde collega’s die mogelijk baat hebben bij deze unieke kans. En uiteraard zijn jullie managers en leidinggevenden ook welkom.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de online introductie van Theraplay en hopen je te mogen begroeten tijdens deze lunchbijeenkomst.

Met vriendelijke groet, namens ons team van Theraplay trainers en supervisors,

Bettie Sleeuw

De Theraplay Academie

Info@theraplay.nl

www.detheraplayacademie.nl